ulkka

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Voi kun huvittaisi.

Mulla oli jonkinsorttinen suunnitelma siitä, että kirjoittaisin viime viikonlopusta, jolloin kävin siis Mysterin luona, mutta empä sitten saanutkaan aikaiseksi. Yllättävää? En oo paljoa sen jälkeen (lue: yhtään) ratsastellut, mutta tänään nostin peppua penkistä ja menin ja ratsastin Kertun ja Valtin.
Ulkona oli melkoisen kiva keväinen sää, ja meillä on ainakin jo piha melkein sula, kenttäkin varmaan kohta. Sen sulamisen ajaksi täytynee keksiä jokin muu kiva ratsastuspaikka, aiempina vuosina ainakin kyseinen kohta on ollut kuin tekojärvi, että ei siinä kauhean kiva ole ratsastella. 
Valtti oli hauskalla päällä, reipas ja meni omalla moottorilla eteenpäin. Vaikka olin miettinyt, että nyt tehdään jotain kunnollista, päädyttiin pyörimään päämäärättömästi kentälle puoleksi tunniksi. Asiaa ei ainakaan helpottaneet esteet joita en ollut jaksanut kerätä vieläkään pois, mutta kyllä siinä nyt jonkin verran saattoi mennä. Tehtiin vähän sitä sun tätä, pääasiassa paljon voltteja ja jonkin verran temponvaihteluita. 


Kertun kanssa hyppelehdin vähän, todella vähän, en jaksanut edes verkata kunnolla kun kuitenkin oli Valtin kanssa pyöritty juuri puolisen tuntia. Hyppääminen oli jotenkin helpon tuntuista ja mentiinkin jopa 70cm (talvella aika loistava suoritus multa).. Ehkä kesällä sitten paremmin. Kun olin Kertulla mennyt, kuvailin vielä hippusen ja kävin tallissakin. Joku harvinaisen iso hiiri siellä oli taas rellestänyt, vähän tavaroita tiputeltu lattialle. Ei sentään kovin pahasti, mutta olipahan kumminkin. 

Oli muuten vähällä, etten vienyt heppoja jo talliin! Tahtoisin ainakin noi toiset karsinat uusia ennen muuttoa, mutta muuten polttelee jo aika paljon.. Kaikki varusteet on katottu jo valmiiksi ja karsina paikat suunniteltu. No, ehkäpä sitten kun nää lumet lähtee tästä sulamaan oikein kunnolla.

P.S Uusi ulkoasu on jo katsottu :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti