ulkka

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Inventaariota ja ulkoilua

Niin kuin moni on varmasti huomannut, foorumille ilmeistyi myyntitopa, jonka sisältöä mietin pitkään. Etenkin Eikkaa. Eilen päätös ei tuntunut niin hirveältä, mutta kun tänään aamulla heräsin ja se tapitti mua heti kun avasin silmät, tuli vähän semmonen olo, että ikävä tulee. Ja se on sentään vain keppihevonen! En ole kuitenkaan herralla ratsastellut kovinkaan ahkerasti, eikä sen luonne ole oikein mua varten. Siitä tuli ehkä vähän persoonaton möllöttäjä. Uskon siis, että poni saa loistavan tulevaisuuden muualla, jossa se pääsee aktiivisemmin ehkä kisaamaan ja käyttöönkin. Sitten myös Silly lähtee - tosin ainakin toistaiseksi väliaikaisesti - entiselle omistajalleen lainaan. Oon siithenkin tyytyväinen, vaikka tammasta tykkään, mutta mukavampaa olla vähän pienemmän katraan kanssa kerrankin. Sain hevosmäärän kutistettua nimittäin viiteen, ja siitä saatuani itseni jollain tapaa käynnistettyä aamulla aloin pelailemaan ponien varusteitten kanssa. Koitin alkuun etsiä kaikille riimut ja loimet sekä harjan, ja ainakin alku oli lupaava. Jokainen nimittäin löysi kaikki! Raahasin sitten nämä sankarit ulos tarkastellakseni tilannetta (= kuinka paljon tungettavaa on vaatehuoneeseen) ja ihan ookooltahan se näytti. 

Ulkonahan ei minkään valtakunnan tarhoja ole, eikä ennen lumien sulamista tule, joten hepat.. oli vaan. Se on pitemmänpäälle se syy miksen niitä talvisin tarhaa. Tuntuu vaan typerältä raahata kaikki ja laittaa ne vaan johonkin lumikinokseen tyylillä 'ole sinä nyt tässä äläkä vaan karkaa'. Vähän siinä sääsin jotain sen jälkeen kun olin saanut kaakit pystyyn, kasasin muun muassa muutaman esteen Angstia varten, sillä ajattelin ponilla vähän hyppäillä. 

on hyvin laaja.
VärivalikoimaJoo-o Fetchalla mahtavat riimu ja loimi! Ei tosiaan juu sen
'viralliset' varusteet XD
Raahasin siitä sitten Angstin sisään ja laittelin sille suitset (ja letin: Angsti menetti siinä samassa uskottavuuden jos sitä on yleensäkään ollut). Siinä vaiheessa menin juomaan taas teetä ja varmaan syömään, ja luonnollisesti koneelle ennekuin pääsin sinne ulos asti. Angsti oli rauhallinen, sillä en jaksanu oikeen vähän vielä flunssasena riehua kauheesti. Aluksi poni oli vähän kankea, mutta reipastu siitä kun ravailtiin. Tehtiin paljon taivutuksia ja ympyröitä, ja sen jälkeen nosteltiin laukkaa. Vasen oli järkyttävää ryömimistä, en edes yrittänyt hypätä siinä, vaan mentiin sitten oikeessa - eikä sekään hirveen hienon näköistä ollut. Kenttä oli sen verran liukas, että väärää laukkaa mentäessä jouduin sipsuttelemaan ja hypyt oli vähän mitä oli.. Kuitenkin kun vaihdettiin kierrosta, tilanne parani ja saatin ihan kivoja hyppyjä ja laukkakin pyöri paremmin. Niinkuin sanottu, ei kovin kauaa menty, kun jo lähdin viemään Angstin sisään ja aloin kantaa muita kopoja kanssa sisälle, sillä pikkuveli toi jonkun kaverin meille yöksi..Mietin tässä samalla, että Peetan saisi ruunata, sillä ei ole oikeastaan kovin mittavaa jalostusarvoa, enkä näin ollen tee sen oriudella mitään, häiritsee vaan esim. kisoissa, koska ainakin mulle orit ovat oreja. Huomenna koitan vähän tuupata koulua Angstilla ja Peetalla, ehkä hyppään vähän Kertulla ja voisin käydä maastossa Valtilla ja vielä keksiä jotain kivaa Fetchan kanssa - riippuu millon toi yks saa ittensä poistettua täältä. Nyt taidan mennä ompelemaan vielä muutamat varusteet loppuun ja keittämään teetä!

2 kommenttia:

  1. Onks tää tekstin fontti jossain vaiheessa vaihtunu ku nyt omaa silmää joteki paljo epäselvempi :/ Mut ihania nää kuvat, ja etenki konit niissä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo fontti vaihtui siinä samalla kuin jouduin kikkailemaan tuon CSS-elementin näkyviin ;/ Voin kyllä vaihtaa selkeämpään, itsestäni tämä edellinen oli turhan epäselvä kun ei siinä erottanut pilkkuja ja pisteitä.. :)

      Poista