ulkka

lauantai 9. maaliskuuta 2013

Mysterin huonehaaste

Jee siivosin äsken huoneen joten saatte nauttia toisesta tavallisuudesta poikkeavasta postauksesta tänään! Ennen ja jälkeen kuvia ei ole, sillä tuolla oli hienoinen kaaos kun järjestelin paikkoja vähän uudestaan. Eli siirtelin huonekaluja.


Näkymä ovelta, eli vaatekaappi ja sängynpääty yöpöytineen. Yöpöytä on tosi tymästi keskellä lattiaa, mutta tarvitsen sitä eikä sille ole oikeen muutakaan paikkaa.. 


Hepat majailee toistaiseksi sohvan päädyssä ja niitähän on muutama päässyt kertymään.. En tosiaan tiedä mihin näitä tunkisin, pitäisi varmaan järjestää jonkun sorttinen suurmyynti!


Työpöytä, jonka paikalla oli ennen sänky ja toisin päin. Se on melko pieni, eli aika tiukkaa tekee, että siihen mahtuu jotain tekemään. Siinä seinällä on muutamat kuvat, joita pitäis tulostella vähän lisää - ainoa vaan, että muste loppui.


Telkkari ja pleikkari jonka vuoksi sängyn siirsinkin tuohon. En ennen voinut pelata suoraan sängyssä (elämä on) ja telkkarinkin katsominen oli kipeenä vähän ankeaa kun joutui pitämään päätä ihan oudosti. Nyt homma toimii! Takana näkyy tommonen heppajuttu jolle antaisin mielelläni kenkää, mutta en saa sitä itte alas.


Kirjahylly, jossa ei muuten ihan hirveesti ole kirjoja. Mulla on ihan liikaa tavaraa, sen näkee nyt viimeistään...


Jos nyt Myster on tyytyväinen niin olen iloinen! 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. NO JUVAJUVA! :3, oikeesti tätä oli ihan kiva tehä ku siivosin nii hirveesti ni sit ku oli siistii ni oli kiva jos tajuut mitä tarkotan.

      Poista