ulkka

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Sormet verillä...

.. enkä olis ikinä arvannut itsestäni, että varusteitten teosta. Koska:
1. Olen ne lähes aina tehnyt ompelukoneella (nyt en enää jaksa  edes yrittää..)
2. Vihaan käsinompelua (en näköjään rittävästi)
3. En ikinä löydä neulaa ja lankaa silloin kun olis tarvis (ihmeitä näköjään tapahtuu)
Kuitenkin, tähän asti päivän saldo on yhdet suitset (tosin jo aloitetut) ohjineen ja kaksi loimea! Sen lisäksi ratsastin Sillyn, joka on muuten kuukauden päästä asustanut täällä vuoden.

Sori huonot kuvat, kamerassa kitti kiinni näitä
 ratsastuskuvia varten..

Tohon otsapantaan pitää vielä hommata jotain jännää, mutta tuommoiset siis. Aamulla herätessäni käväisi mielessä viedä kaikki ponit tuulettumaan ulos, mutta luovuin ajatuksesta, sillä sopivaa paikkaa ei ole ja illalla on melko raskasta raahata kaikki takaisin sisään - kun ne on ensin viety ulos. Kuuntelin siinä muusiikkia ja ompelin Fetchan loimen ja nuo suitset, ja aika pian sen jälkeen taisin lähteä ulos Sillyn kanssa suitsia testailemaan. Päätin jo ennen ulos menoa, että koulua tullaan vääntämään.

Mentiinkin siinä sitten tamman kanssa kentälle, käveltiin siinä jonkin aikaa ja kun aloin kokoamaan ohjia, Sillyä ilmeisesti rupesi vähän ärsyttämään, ja sain osakseni muutamat niskojen nakkelut ja protestoinnit. Tamma tottui kuitenkin nopeasti taas tuntumaan, ja päästiin ravailemaan. Ravailtiin melko rennosti, mentiin välillä eilisistä harjoituksista kentälle jääneitä puomeja. Käveltiin hetki kun tamma alkoi tuntua työstövalmiilta, ja sen jälkeen aloiteltiin, ja jotenkin hommaksi valikoitui askeleen työstämistä, ihan perus kokoamisia ja lisäilyjä. Siinä melkein heti alkuun kävin potkimassa ne puomit sivuun kun olivat tiellä, ja päästiinkin paremmin menemään sen jälkeen. Silly oli jotenkin mukavan oloinen, ja varmaan puolisen tuntia jaksettiin siinä kehää kiertää, ja kun oltiin saatu muutamia hyviä pätkiä kumpaankin suuntaan, alettiin laukkaamaan.

Katos vaan ollaan viel sävysävyyn, hehe.

Persekuva, tiiän. Mut ihailkaa nytte!


Kenttä oli kuitenkin vähän kelvoton siihen laukka'tehtävään' jonka ajattelin Sillyn kanssa tehdä, sillä edellisenä iltanahan satoi lunta... Mentiin sitten tielle irrottelemaan ihan kunnolla kokoavan tehtävän päälle, ja Silly ottikin siitä kaiken irti. Mentiin sen jälkeen vielä kentälle tekemään kunnon loppuverkat ettei tule mitään seurauksia. Sitten mentiin sisään ja ompelin yhden loimen joka ei sovi oikeen kenellekkään. Jos tässä vielä saisi jotain aikaiseksi...

Koitan tehdä jotain tälle ulkoasulle, ilmeisesti bloggeriin tullut päivitys tms. Simple-malliin vai mikä onkaan, eikä enään toimi ulkoasut.. .___. Muttamutta, muistakaa äänestellä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti