ulkka

perjantai 28. joulukuuta 2012

En keksi

Tänään lähdin sitten testailmeaan niitä eilen ostettuja liukuestimiä tai mitkä ikinä onkaan, ja toimi kyllä ihan kiitettävästi. Testauskohteena oli Peeta-parka, jonka kanssa tehtiin, yllättävää kyllä, välillä jotain rakentavaakin.


Niinkun varmaankin näkyy, laitoin alkuverkkoihin Peetalle gramaanit, jotta tajuisi vähän hakea alas. Vähän yritti alkuun nyppiä ja kiemurella pois, mutta ihan hyvin se sitten alko niihin tottua. Peeta oli heti täpinöissään menossa, ja oli kyllä täysityö saada poni pysymään lestissään. Lyhyen totuttelun ja verkkailun jälkeen otettiin vähän laukkaa kentän ulkopuolella, jotta poni saisi venytellä ja päästellä höyryjä. Sain muutamat pukitkin, mutta eihän tuo nyt mitään hirveitä heittele niin se siitä.

Lumessa sähläämisen jälkeen poni rauhoittui kummasti, ja päästiin sitten itse tehtävän pariin, jonka en kyllä alkuunsakaan olettanut onnistuvan, sillä tehtiin vastalaukkanostoja uralta. Ihme kyllä Peeta oli alusta asti mukana ja tajusi muutaman noston perästä jutun jujun ja nostelikin sitten aikamoisella tarmolla kun sai sen jälkeen laukata pari askelta. Olin siinä vaiheessa ottanut jo gramaanit pois, ja Peeta käytti kyllä tilanteen hyväkseen ja yritti riuhtoa noston jälkeen menemään, sain sen kuitenkin ihan kohtalaisesti pideltyä. Kun molempiin suuntiin oltiin saatu menemään nostot hienosti, lopettelin melko nopeaan, nuori heppa kun on, ei jaksa loputtomiin samaa juttua mennä. Tehtiin loppuverkat ja mentiin pois.

Oon tässä miettiny taas, että en haluais näin paljon hevosia, haluisin vaan kaksi tai max. 3. Nyt oonki sitten päättänyt, että saisitte äänestää mulle kolmannen hevosen Angstin ja Kertun seuraksi, mahdollisesti 4 riippuen siitä minkä hevosen haluatte. Kommenttia kehiin! :)

1. Eikka
2. Fetcha
3. Silly
4. Nipa (tulee yp sen jälkeen ostan omaksi)
5. Peeta

Voi ehdottaa useampaakin, mutta luultavasti menee niin, että 2 x tammoja ja 2 x miespuolisia. Kommenttiaaa..!

4 kommenttia:

 1. SILLY. koska se on kiva. sekä puolueellisuus. >:((

  VastaaPoista
 2. Munkin mielestä Silly, se on söpö. <3 Peetaki on kyl kiva. :)

  VastaaPoista
 3. Teidät on haastettu:

  http://jokainentavallaan.blogspot.fi/2012/12/haaste.html

  VastaaPoista