ulkka

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Luulin, että siitä sateesta päästiin jo

.... mutta luulin väärin. Tänään alkoi hulvattoman hauska sadeputki ja ainakin sääennusteet ovat täällä valitettavasti paikkaansa pitäneet.

Eilen oli tarkoitus hypätä vähän Angstilla, mutta jostain syystä täällä vallitsi kunnon sumu ja pakkasta oli -15, joten voitte varmaan helposti arvata loput. Aivan. Jäin koneelle jatkamaan sitä mikä oli kesken, todennäköisesti ei edes mitään kovin tärkeää kun en koko päivänä mitään tärkeää tehnyt.


Näköjään kävin kuitenkin ulkona kun tollanen kuva on koneella. En kyllä vieläkään kästitä tuota sumua, mutta jaa. Ehkä se vaan oli.


Tuo kuva saattoi saada muutamat hieraisemaan silmiään, mutta näitte aivan oikein! Kukkahan se siinä. Kaivoin sen eilen tänään yöllä kaapinperukoilta ja täytin uudestaan. Raadollinen totuus ponin kunnosta ei ehkä välity kuvasta, mutta mennään sen mukaan minkä poni kestää.. 

Tietämättömille tiedoksi, kyseessä on welsh mountain tamma, JK My Flower One, joka tuli minulle vuonna 2011 paljon puhutulla Aryanan kesäleirillä. Muutamat kisatkin mentiin, kunnes joskus viime talvena otin tamman sivuun huonon kunnon vuoksi. Nyt ajattelin kuitenkin ottaa ponin takaisin (tämä edestakaisin veivaaminen auttaa varmaan positiivisesti kuntoon) sillä se oli kuitenkin tärkeä. Luonteeltaan vähän samantyylinen kuin Kerttu, astetta menevämpi ja taipuu paremmin kouluun, mutta hyppää vähintään yhtä hyvin.Kiltti ja mukava ponitamma, joka soveltuu myös vähän aloittelevimmille, mutta osaa vaatia kokeneemmalta enemmän.

Ajattelin sitten tänään mennä tamman ratsastamaan, ilma näyttikin aluksi hyvältä, mutta kun pääsin ulos huomasin, että siellä satoi kaatamalla jäistä tihkua, joka oli tehnyt maan kaikenlisäksi ihan kivi kovaksi ja liukkaaksi. Käväisin autotallissa laittamassa Kukan kiinni keppiin ja päätin jäädä sinne ratsastamaan, kun siellä oli ihan hyvin tilaa. Mitään ihmeellisiä juttuja ei tehty, ravailtiin ja käveltiin, tehtiin voltteja ja vaihdeltiin suuntia. En siellä pystynyt kovin kauaa menemään, sillä jalat eivät oikein kovasta betonista tykkää. Viime talvena sain mukavat jalkakivut seurauksena tuolla hyppimisestä, mutta toisaalta autotalli toimi paukkupakkasilla pelastajana, kun ei ulkona oikein viitsinyt kovan pakkasen vuoksi mennä.

Toivotaan, että huomenna sade edes hetkiseksi taukoaisi ja pääsisi ratsastamaan ja tietenkin seuraamaan rakettien ampumista! Hyvää uutta vuotta kaikille! :)

1 kommentti:

  1. Hyvää vanhan vuoden loppua ja uuden alkua sinulle!
    Yritän tänä vuonna ottaa rakettikuvia, menemme katsomaan ilotulitusnäytöstä Lopelle. Voi tosin olla, että en kehtaa ottaa edes kameraa esille siellä, ja kuvat jäävät taas ottamatta...

    VastaaPoista