ulkka

torstai 6. joulukuuta 2012

break this CURSE

Mun piti alunperin tehä postaus jo viime viikonlopulla, mutta sitten meiltä meni perjantaina olleen myrskyn yhteydessä netti muutamaksi päiväksi, joten en sitä sitten voinut luonnollisesti tehdä, enkä ehtinyt ennen tätä päivää.

No, silloin ainakin tuli lunta, ja sen jälkeenkin sitä on vähän lisää tullut. Sunnuntaina sitten hilauduin ratsastelemaan Eikalla, norjanvuonohevosruunalla, ja samalla testailemaan uusia suitsia.

Kuolaimet menee varmaan vaihtoon...

Meni kyllä hetki, että saatiin yleensä mitään urantapaistakaan sinne kentälle, siellä oli varmaan puoleen polveen lunta. En kuitenkaan viitsinyt sitä kolata, vaikka helppohan sen tuommoisen hötön kanssa olisi ollut, koska siellä on kiviä, jotka tulevat sitten ikävästi näkyviin, eikä lumi tamppaudu niiten päälle.. Eikalla oli energiaa enemmän kuin laki sallii, ja vaikka normaalisti herra on ihan kunnolla, sateli noita pukkejakin muutama ja laukassa tykkäsi lähteä viipottelemaan. Otin sitten pienen ristikon kentän keskelle, kun viimeksi Eikalla olen koulua mennyt, että saa vähän vaihteluakin. Eikalla kyllä oli tavattoman hauskaa sen yrittäessä tehdä naurettavan pienen ristikon hyppäämisestä hirvittävän vaikeaa. Sen jälkeen ajattelin ottaa vielä kaikista hevosista kivat talviset kuvat, koska mun laiskuudella se olisi hyvinkin voinut jäädä tekemättä. Muutenkin on paljon hauskempaa kun hevosista on reippaasti kuvia eri tilanteista ja vuodenajoilta!

Tänään kävin sitten maastossa. Hepan valinta oli hieman vaikeaa, olisin mieluusti käynyt vaikka kaikilla (miksen sitten käynyt, sitä en tiedä itsekkään!), mutta lopulta valitsin sitten Angstin, jolla en ole hetkeen ratsastellut. Mieli olisi tehnyt ottaa Fetcha, mutta ulkona lunta tuli kuiteskin sen verran, että en uskaltanut sen huovutuslankaa olevan hännän ja harjan takia sitä mukaani ottaa. Ei muuta kuin Angstille päälle varsin sekalainen varustus, ja matkaan.

Hienosti kaikki varusteet samaa sarjaa, eikö?

Mentiin semmonen rauhallinen lenkki, vaikka olin ihan varma, että Angstilla olisi vähän virtaa.. No ihan hyvinhän se loppupeleissä meni. Otettiin muutama reipas ravipätkä, ja yksi melko lyhyt laukkapätkä, sillä tuossa matkalla ei ihan hirveästi sopivia kohtia ravata tai laukata ole. Nousuja päästiin kuitenkin menemään suhteellisen paljon, sillä kiivettiin harjun päälle ja tultiin vähän jyrkempää rinnettä alas. Kaiken kaikkiaan mukava maastolenkki, maisemat olivat hienot. Harmittaa vaan, ettei kameraa saanut mukaan, kun lunta pyrytti niin hirveästi, enkä muuteenkaan olisi jaksanut rontata jalustaa tms. mukana.

Onneksi kohta alkaa jo valostumaan, sillä tänäänkin pimeys tuli ainakin täällä jo 4, joten jos vaikka kouulsta 3 pääsen, ei siinä paljoakaan ehdi ratsastelua dokumentoida.. Sunnuntaina Eikkaa ratsastaessani oli kuitenkin kamera matkassa, ja sain inspiksen tehdä uuden videon! Tästä sitten jatketaan kohti viikonloppua, toivottavasti ratsastelun merkeissä! :)
2 kommenttia:

  1. naw toi fetcha riimu ::DD hihi se siinä kummastelee :DDD oot laiska hei kurkkukalliolla siis ku et menny kaikil maaztoo d44.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei hitto mitä selitin tähän aluks. en toki ollu väsyny tai mitää.. moi.

      Poista