ulkka

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Tallin siivoilua

Pitkästä aikaa kirjoittelen, vähän tässä ollut kaikenlaista jonka vuoksi ratsastelut on vähän jäänyt ja niistä muutamista ei ole ollut joko kirjoitettavaa tai aikaa kirjoittaa. Nyt kuitenkin ovat lumet karisseet täältä melkein kokonaan, ja siivoilinkin tänään tallia ja tein jopa tarhat! Tarhojen uusi sijainti on tallin takana, vasemmalla oritarha (Angsti & tuleva asukas + Peeta), keskellä Valtin yksiö ja toisessa reunassa sitten ponit (Kerttu, Fetcha & Arska). Tarhat ovat aika paljon pienempiä kuin edelliset, mutta ehkä noi keppihevoset nyt tästä kammottavasta vääryydestä selviää! Kunnostelin vähän myös karsinastoa, ja sainkin suhteellisen asiallisen näköiset kortteerit väsättyä sekä Arskan karsinaan oven. Huomenna olisi sitten vuorossa muutto talliin, eli kantamista tiedossa.
En ratsastellut tänään, vaikka kenttä olisikin ollut ehkä semmoisessa kunnossa jo, pahin kuravelli aika on siellä puolella varmaan vasta edessä. Että seuravaavaksi varmaan maastoillaan hetki. Räpsin kuitenkin Peetasta muutaman kuvan, ja niinkuin arvelinkin, lumeton aika näyttää pukevan poikaa vähän paremmin kuin lumellinen. 

Tosiaan, tallille on tulossa piakkoin uusi asukas - siitä sitten kun se tulee. Ensi viikolla olisi vuorossa Mysterin kisat, jonne siis matkaan mukanani samainen uusi ponilainen sekä Angsti. Kisailemme niin esteiden kuin koulun saralla, olisi ihan kiva saada muutama ruusukekin mukaan tallinseinälle taas vaihteeksi! :)

2 kommenttia: