ulkka

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Muutto talliin

Elikkä tänään puolen päivän aikoihin aloitin kantamaan heppoja ja niiden kamoja talliin, ja sainkin siinä melko nopeasti urakan päätökseen. En sen jälkeen tehnytkään vähän aikaan niille mitään eräästä syystä, mutta illemmalla palasin taas puuhailemaan niiden pariin.



Illemmalla ulos tullessani kuvialin Peetasta muutamat kuvat ennen kuin vein sen tarhaan. Kerrankin se näyttää kuvissa oman itsensä väriseltä ja puhtaalta! Peetan perässä vein sitten yksitellen tarhaan kaikki muutkin lukuun ottamatta Angstia, jonka jätin talliin jotta voisin käydä sillä vähän kentällä kieppumassa.



Angsti oli selkeästi vähän närkästynyt siitä, että se oli jätetty viimeiseksi, mutta oli kuitenkin ihan kiltisti kun hoidin sen ripeästi ulkona. Mentiin siitä sitten kentälle, joka on, ihme kyllä, kohtuullisen kuiva. Yksi nurkka oli vähän mutavelliä, mutta onneksi Angstin häntä ei siellä jostain syystä kauheasti pulikoinut. Alkuun tuntui ihan kivalta, vaikka polvi olikin vähän arka, mutta sitten loppua kohden alkoi tuo arkuus muuttua taas enemmänkin kivuksi ja no, eihän siinä sitten kauaa menty. Ratsastin kuitenkin kaikki askellajit läpi, tein muutaman vaihdon laukassa ja kokoamisia ja lisäyksiä ravissa. Jos vaan jalan kunto huomenna sallii, niin voitaisiin ensi viikon kisoja varten vähän hypätä - toisaalta kürkin pitäisi viimeistellä. No, tämä oli tämmöinen lämmittely taas pienen ratsastustauon jälkeen. Hoidin sitten Angstin ja heitin loimi päällä talliin. Kävin hakemassa vielä muut tarhoistaan sisään, mutten jaksanut niitä loimittaa kun ei mitenkään erityisen kylmä yö tulossa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti