ulkka

maanantai 11. helmikuuta 2013

Uusi ponilainen

Joop, elikkäs sieltä Mochin kisoista tarttui mukaan poni, loimi & kuolaimet. Poni on rodultaan vielä tuntematon, nimeltään Ich tur dir weh eli Valtti, ja sukupuoleltaan ruuna. Tekijänä Myster. Täytin tänään Valtin loppuun ja laittelin keppiin, otin muutamat kuvat ja menin testailemaan ponia vähän.
Ihan vain testimielessä menin kokeilemaan eri kappaleisiin kürejä, toistaiseksi en löytänyt mitään toden teolla iskevää, mutta ehkäpä jos rupean oikein miettimään niin niihinkin jotain saa.. Valtista tuskin tulee mitään ihanihan huippu kouluponia, varmaan joku HeA olis okei tälle kaverille. Tykästyin heti ensisilmäyksellä ton ponin ulkonäköön, sen ilme on valloittava, samoin rakenne. Korvat on ihan tajuttoman ihanat, niissä ei ole rautalankaa sisällä, mutta silti niitä saa tosi hyvin asteltua eri asentoihin. Toi merkkikin on jotenkin täydellinen!Siitä muutama postaus taaksepäin esittelemästäni pilkullisesta ponista, Arskasta, ei ole vieläkään kunnollisia kuvia, sillä en löydä sille millään sopivaa keppiä. Normaali harjan varsi on liian paksu, ja maassa olevia oksia on vähän paha haeskella - puissa kiinni olevat tehtävään soveltuvat taitavat nekin olla lumen alla. Kuvat tulevat kuitenkin heti, kun sen kepin saan.

Lumet saisivat jo sulaa, haluaisin muuttaa hevoset tuolta huoneesta raikkaaseen ulkoilmaan, mutta talvella sinne on inhottava könytä ja se on hiirien valloittama.. Kaiken lisäksi lumessa on hankala edetä ja etsiä sopivia keppejä.


7 kommenttia:

 1. ihanat heppa ja vielä ihanammat suitset <3 ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset tekijöille, eli Mysterille ponista ja suitsista Ailille :3

   Poista
 2. http://pullurat.blogspot.fi/2013/02/eipa-mitaan-kiinnostavampaa-17022012.html Haastan sinut hehe.

  VastaaPoista