ulkka

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kevättä odotellessa

Tässä hiihtoloma on alkanut melkoisen löysissä merkeissä, viikonlopun pääasiassa vaan olin, en ainakaan muista kauheasti mitään tehneeni, taisin jonkun kürin Angstin kanssa saada puoliksi tehtyä. Maanantaina kävin ottamassa traguksen, ja kotiin päästyäni kello oli aika paljon, eikä jaksanut mennä enään ratsastamaan pimeään. Tiistai puolestaan kului aika kivasti tallilla, enkä senkään jälkeen enään jaksanut mennä ulos pomppimaan. Tänään kävin vähän ulkona, mukana olivat ylläpitoponi Liam sekä Valtti, ja kuvasimpa vihdoin Arskastakin ne kuvat.

Ulkona oli tosi nätti ja keväinen ilma, aurinko paistoi ja taivas oli ihan sininen, silti oli kiva pikkupakkanen. Ehkä se kevät sieltä jossain vaiheessa tulee kunnolla... 
Kenttä oli ihan totaalisen käyttökelvottomassa kunnossa, kävelin sinne uran, mutta pakkaslumi ei luonnollisesti tamppautunut vaan jäi ärsyttäväsi muljumaan jalan alle, eikä ravailusta tullut mitään. Harmikseni jouduin antamaan heti Valtin kanssa periksi, ja ajattelin tulla jatkamaan sen kanssa myöhemmin loppuun ja ratsastaa samalla Liamin, kun meillä oli vieraita enkä viitsinyt mennä ikkunan alle hyppimään. Vähän illemmalla tuli kuitenkin vähän huono olo, enkä sitten ikinä ratsastanut kumpaakaan loppuun, mutta huomenna olisi sitten tarkoitus koittaa uudestaan, jos vaikka iskä kentän auraisi. 

Tallin katon päällä on ainakin jonkin verran lunta jonka toivoisin sulavan, viime vuonna koko mökki putosi 'jaloiltaan' (se ei siis ole kiinni maassa) osasyiksi sen lumen vuoksi. Toivottavasti katto kestää vielä muutamat talvet, välillä tuntuu, että se pettää kohta.. 

Muuten, 20 lukijaa on yhden päästä täynnä (kiitos siitä), eli haluaisitteko jotain erikoispostausta? Saa ehdotella, videopostausta en tosin pysty toteuttamaan joten sen voi jättää laskuista pois. Muuten kaikki käy!2 kommenttia: