ulkka

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Suvituulen kisat

Huhuuh en ole oikein viime päivinä ehtinyt koneen eteen istahtaa, mutta nyt siis vihdoinkin postaus kisoista!

Eli lähdin aamulla junalla liikkeelle, Kerttu ja Angsti oli sitten mukana, ja heti asemalla huomasin, että olin unohtanut Kertun suitset ja ohjat kotiin, sekä että tumpussani oli inhottava reikä. Ei siinä mitään, ajattelin, että ehkä siitä selvitään. Ailin kyydillä päästiinkin kisapaikalle ja sain ostettua sitten Kertulle suitset ja virittelin angstille hienost ohjat riimunnarusta. Istuttiin sisällä hetki ennen kisojen alkua, ja kun oletettavasti kaikki paikalle tulevat olivat saapuneet starttailtiin kisoja.
Ensimmäisenä oli tyyli luokka, ja noh, kuten arvata saattaa tietenkään mulla ei ollut oikein mitään hajua siitä, että kyseessä oli moinen. Saatiin kuitenkin muistaakseni Angstin kanssa kolmassija, mihin olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen, ei menty kyllä tyylillä!Loput luokat ainakin omalta osalta meni harakoille. Jalat ei oikein tykkännyt hieman luistavasta pohjasta, huolimattomuus pudotuksia tuli yksi, ja ajat eivät taatusti olleet mitään parhaimmistoa. Saavutettiin kuitenkin 30-40cm tai 50-60cm luokissa kolmassija niinikään Angstin kanssa.

© Aili©Aili
80cm meni ihan vitsillä, taisin hypätä kaksi estettä, ja toinen niistäkin tuli alas. Vaikka olisin yrittänyt, niin tulos tuskin olisi ollut muu, mutta asiaa ei ainakaan helpottanut liukas kenttä, tiukat käännökset ja nopeat lähestymiset - eikä vähäsimpänä huono kuntoni. Saatin kuitenkin läpijuoksulla ja yhdellä ylitetyllä Angstin kanssa riittävän hyvä tulos kolmanteen sijaan.
© Aili

© Aili

© Aili
Kisojen jälkeen oleskeltiin paikalla vielä hetki, osa hieroskeli kauppoja ja muuten sitten vaan hillutiin. Vähästä osallistujamäärästä johtuen kisat olivat nopeasti ohi, mutta ne olivat sitäkin hauskemmat! Tunnelma oli kyllä mukava, vaikka sainkin ikävän muistutuksen siitä kuinka käy talvikisoissa - en nimittäin kestä talvea etenkään sitä liukkautta.

Edellispäivän kisojen innostamana menin sitten ratsastelemaan Nipan sunnuntaina, ja sain niistä Kertun varasuitsista sitten Nipale hyvät suitset. Mentiin aika rauhallisesti, sillä jalkoihin koski vähän, eikä sen vuoksi kovin kauaakaan.
2 kommenttia:

  1. Voitko laittaa siihen imguriinnmikälie noita kuvia musta? Oon siis Lila mut kirjauduin just ulos nii..

    VastaaPoista