ulkka

lauantai 3. elokuuta 2013

Fetchalla pitkästä aikaa

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla
Elikkä elikkä tämäkin postaus on melko kauan ollut ns. valmiina, sen kuin olisi tehnyt, mutten koneelle tietenkään päässyt. Asia on nyt kuitenkin korjattu, sillä saatiin eilen kone takaisin! Eli toivottavasti blogi taas tästä vähän aktiivistuu.


Pitkästä aikaa oli ihan semmoinen miellyttäväkin olo ratsastamaan mennessä, eikä tuntunut typerältä tai pakkopullalta. Kunhan tää tilanne taas tästä syksyn mittaan muuttuu, varmaan palaan vähän aktiivisemmin takaisin näitten otusten pariin - katsoo kuitenkin nyt ensin.

Ratsuksi valitsin Fetchan, sillä en ole sillä hetkeen mennyt (ja meillä tuli juuri vuosi täyteen), ja tamma on kuitenkin todella miellyttävä ratsastaa. Laittelin ponin kuntoon karsinassa, harjailin suurimmat roskat pois ja selvittelin harjaa sormilla kun se oli vähän taas 'paakkuuntunut'. Ei siinä sen kummempia, melko sellaisella pikaisella kaavalla hoidettiin suitset päähän ja suunnattiin kentälle.
                                                  

Siinä sitten alkuverkoiksi siivosin kentälle tilaa purkamalla semmoisen muurin keskeltä koko komeutta, sillä tällä haavaa siinä kohtia tuntuu olevan ainoa järkevä ratsastuspaikka. Muualla alkaa kasvaa melko pitkää heinaa ja jotain piikikkäitä rikkaruohoja, eikä niiden sekaan ole oikein kiva sukeltaa. Käveltiin vielä hetki lämpimiksemme ennen kuin alettiin ottamaan ohjia ja ravailemaan. 
Fetcha oli oikein pirteällä päällä, mutta silti mukavan yhteistyökykyisen oloinen. Samoin olivat jalat! Vaikka huomasikin, ettei hetkeen ole tullut ratsasteltua, oli askel jotenkin kivan kevyt eikä sen eteen tarvinnut edes hirveästi ponnistella. Ratsastelin siinä jonkin verran askellajeja lävitse, tein kaiken maailman kiekuroita ja vähän tunnustelin, miltä tämä homma nyt taas maistuikaan. Ja ihan kivaahan se pitkästä aikaa oli kokeilla.

Loppuun oli vielä pakko vähän hassutella ja lavastaa muutama pukki ja lisättyravi kuviin, mutta soin itselleni pienen loppukevennyksen.

Blogger vammailee jotain, enkä voi lisätä kuvien jälkeen tekstiä, mutta laittelin myös äänestyksen koskien 40 lukijaa-erikoispostausta :)
4 kommenttia:

  1. wi fetasaaaa.mut hei kiva et oot back in the game,ainaki koneen osalt :DD

    VastaaPoista
  2. jee ihania kuvia täs :333 me like, me like!

    VastaaPoista
  3. Hyi sun hepoilla on hännät LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL

    VastaaPoista