ulkka

tiistai 7. toukokuuta 2013

WOAH - 31 lukijaa?!

Kuten otsikko lupailee, juttua vähän 31 lukijan kunniaksi, mutt vasta tuolla lopussa. Sanon kuitenkin heti alkuun, että olen äärettömän otettu moisesta luvusta! Valmistautukaa sekalaiseen ja pitkään postaukseen.

Viime päivinä olen jonkin verran ratsastellut, vähän vähemmän ehkä, jotenkaan ei ole napannut. Ratsastanut kuitenkin. Valitettavasti dokumentoin melko harvoin näitä ratsastuksia, ja kuvattomia postauksia on kamalan tylsä lukea, joten blogiin tulee juttua aina silloin, kun jaksan virittää kameran kuvailemaan. Tänään ja eilen on ollut jonkinmoista ratsastushinkua - mutta kuinka ollakkaan sain eilen jäykkäkouristusrokotuksen, jotenka ratsastamaan ei käden puolesta ole mitään asiaa. Eilen polvet olivat myös kipeimmät mitä varmaan koskaan on olleet, tiedä sitten miksi.




Kuvien mukaan oon viimeksi ratsastellut keskiviikkona, jolloin näköjään kaikki ponit on olleet tarhassakin. Viikossa on kyllä tapahtunut paljon, puut on jo aika kohta hiirenkorvilla ja nurmikko vihertää. Ratsuna on tosiaan toiminut Peeta, jonka kanssa muistaakseni tuupattiin vähän koulua, ja mitä tuosta nyt voisi muuta sanoa.. Mentiin ympyrällä kokoamisia ja lisäyksiä, Peeta meni muistaakseni ihan kivasti. Kuvista päätellen löydettiin ainakin vähän liikettä!




Tänään kävin napsimassa muutamat kuvat Valtista ja Arskasta, etenkin Valtilla kuvat olivat tosi huonoja.. Tilanne on kyllä edelleen varsin kehno. Jospa kun alkaa vähän vihertää, saisi ponista parempia kuvia, sillä ruskea ja valkoinen tausta ei näköjään sovi sitten yhtään ponille!





Haistan pienoisen onnistumiseron..!

Viime kuussa tuli täyteen 3 vuotta yhteistä taivalta Kertun kanssa, ja nyt olisi sitten tarkoitus vähän fiilistellä sitä. Kertunhan alunperin hankin sen kasvattajan kisoista melkoisen edulliseen hintaan - täytteineen ja keppeineen 14€. Siitä asti ollaankin sitten pidetty tiiviisti yhtä. Loppujen lopuksi kolme vuotta tuntuu aika lyhyeltä ajalta siihen nähden, mitä ollaan yhdessä koettu. Kerttu on kerännyt aika paljon tunnearvoa, sillä se on ensimmäinen ostamani hevonen ja ollut mukana keppihevosteluni vilkkaimmat vuodet. Kerttua en tule ikinä myymään, ihan siitäkin syystä, että se muistuttaa näistä kepparivuosista.


Sitten päästään siihen 31 lukijaan. Kiitos ja kumarrus niistä! Otan sen kunniaksi tuohon blogini linkkilistalle 5 ensimmäistä blogini lukijaa blogeineen. Eli jos haluat blogisi linkitettävän, laita kommentteihin blogisi osoite viestillä. Tarkistan samalla oletko lukija. :)






9 kommenttia:

  1. Nellienkepparit.blogspot.com olen lukija. :) Kiva postaus !

    VastaaPoista
  2. http://www.thefourways.blogspot.fi/

    Lukija olen. :) Hieno toi yläkuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt löytyy linkki ;) Krediitit yläkuvasta VARJAlle! :)

      Poista
  3. miiina myyos

    www.mielikuvitusvahissa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. me too !
    http://kepinpaassaoikeasta.blogspot.fi/

    VastaaPoista